Nadat u uw eigen adres ingegeven heeft, wordt u gevraagd het leveradres in te vullen. Het leveradres mag verschillend zijn van uw eigen adresgegevens. In de volgende stap ziet u de transportkost verschijnen, die afhankelijk is van het land van bestemming

  • Nederland 5 € per pakket
  • Frankrijk 5 €
  • België en Luxemburg 5 € per pakket.

Levering is gratis vanaf 35 € voor Nederland en België  en 45 € voor Frankrijk. Om portkosten te vermijden voor België kan u via de website www.timboo.be al onze Belgische verdelers vinden die het Timboo-assortiment aanbieden.

Het bestelde artikel wordt binnen de 5 dagen na uw bestelling de eerste keer aangeboden op het leveradres. Gelieve dan ook een adres te kiezen waar iemand thuis is om het artikel in ontvangst te nemen.

Mocht er toch niemand thuis zijn op dat ogenblik, dan laat de transporteur een briefje achter in de brievenbus met de gegevens waar het pakket bewaard wordt. U kan de vermelde dienst opbellen om het pakket op te halen of om een tweede aanbieding af te spreken op een later tijdstip. Deze dienst is gratis. Het pakket wordt maximum 15 dagen bewaard in het depot van de transporteur.